En trappestige åbner op for plads og rum i hjemmet

En trappestige er bare sund fornuft (foto traevarer.dk)

En trappestige er bare sund fornuft (foto traevarer.dk)

En trappestige er et smart supplement til hjemmet. Med en trappestige får man et møbel, der ikke kun er flot, men også er praktisk og funktionelt. En trappestige har en række forskellige funktioner. Alt efter hvor man placerer den henne, kan den tjene forskellige behov. På badeværelset er den smart: Hænger man sine våde håndklæder på trappestigen, bliver de hurtigt tørre. Hvis trappestigen placeres lige ved siden af et åbent vindue, vil man opleve, at ens tøj bliver tørt på ingen tid. Placerer man sin trappestige i entreen eller på værelset, får man et smart og funktionelt møbel til ophængning af tøj. Et flottere alternativ til knagerækker med plads til mere luft, tøj og rum.

Smart og praktisk

Med en trappestige får man altså et smart møbel til hjemmet. En trappestige er med til at åbne rummet op. Fordi tøjet bliver hængt op i etager, kommer det til at se specielt ud, når man får hængt sin garderobe op i trappestigen. Derudover er der også ekstra plads under selve trappestige. Her kan man placere en mindre kommode eller noget andet man kan opbevare sit tøj i.

Mere rum og plads

Med en trappestige kommer det til at føles som om, at der er plads til mere på værelset. En trappestige åbner op for rummet og giver en helt anden måde at hænge tøj op på: De muligheder der er med en trappestige er gode for den moderne familie, der måske har trange kår, når det kommer til at pladsen. I lejligheder og på mindre værelser kommer en trappestige til sin ret, da den både har meget plads til hængende tøj og plads til tøj underneden. En trappestige giver hjemmet et helt særligt præg: Med en trappestige bliver hjemmet først et rigtigt hjem.

Se på en trappestige her: http://www.traevarer.dk/Trappestiger.90.aspx

Se på flere produkter fra traevarer:

Vinreoler til vin, der kun fortjener den bedste opbevaring

En børneseng, hvor man sover som en drøm

Det kan pynte med en tallerkenrække

1 thought on “En trappestige åbner op for plads og rum i hjemmet

  1. Pingback: Højstole samler hele familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *