Optimal sovetemperatur med sommerdyner – året rundt

Den perfekte sommerdyne (foto pudeland.dk)

Den perfekte sommerdyne (foto pudeland.dk)

Vinterdepressionen burde for længst have lagt sig efter solen er kommet højere på himlen. Men det er som om der er noget galt. Trætheden melder sig måske fordi nattesøvnen svigter. Det er et scenarie mange kender. Varme sommernætter kan nemt give søvnløse nætter. Men ikke med en sommerdyne. Med en sommerdyne ved din side kan du nemt holde sommerens svedige nætter i skak.

Hvis ikke du er varmefølsom nok, til rigtig at blive påvirket af den moderate sommervarme i Danmark kender du det med garanti fra udlandsrejserne. Her kan heden trænge sig på og være ubehageligt omklamrende. Med en sommerdyne holder du ikke kun en bedre temperatur, du får også den rare fornemmelse af en lettere dyne der ikke tynger dig, nær så meget som din bastante dunfyldte vinterdyne.

Med vinduet let på klem i soveværelset kan du være heldig at lidt mildere luftstrømme siver hen over dig mens du sover. Følelsen af at mærke lidt af naturen, når Danmark viser sig fra sin behageligste side vil de færreste være foruden. Med en sommerdyne kan du komme et skridt tættere på den fornemmelse. Den er nemlig let og luftig, så du kan kombinere følelsen af at have noget over dig for tryghedens skyld, med den ventilerende luft fra naturen.

Idéen bag

Selvom du drømmer om den lette sommerdyne skal du naturligvis ikke snydes for den umiskendelige fornemmelse af at glide ned under en dyne af ægte fjer. Derfor findes der sommerdyner af de lækreste moskusdun, som virkelig kan kombinere det bedste af to verdener. Den bløde følelse af en dundyne med den behagelige ventilerende følelse af en sommerdyne.

Man kan fristes til at tro, at sommerdynen er et kompromis hvad angår dynekvalitet, når den nu er både tyndere og lettere. Intet et mere forkert. En sommerdyne kan fås med bæreevne på over 10, som får den til at holde formen og give fornemmelsen af en dyne. Samtidig fås sommerdyner i materialer der tåler vask på 60 grader så selv allergikeren kan være med.

Få fat i den mest behagelige sommerdyne på www.pudeland.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *